INSTANT SHAWL DUA MUKA ALIYA

INSTANT SHAWL DUA MUKA
PRICE RM20
MATERIAL MOSS CREPE
FREE SIZE

how to order? whatsapp +60193124170


INSTANT SHAWL DUA MUKA ATIKA

INSTANT SHAWL ATIKA (DUA MUKA)
PRICE RM20
MATERIAL : EMBOSS LYCRA
FREE SIZE

how to order? whatsapp +60193124270


INSTANT SHAWL SILANG (ALA NEELOFA)


INSTANT SHAWL SILANG
PRICE RM20
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE

WHATSAPP SEKARANG UTK ORDER +60193124270

INSTANT SHAWL GLITTER DUA MUKA

LAST PIECES! LAST PIECES!
NORMAL PRICE RM20!
HARGA KASI CLEAR RM17! RM17!
KAIN SEJUK. X PANAS
BERMINAT? WHATSAPP TERUS +60193124270


BAWAL PARIS

Bawal Paris by Lacitudung


Bawal Paris by Lacitudung

BAWAL PARIS *ALL SOLD OUT!!*

Price : RM10 Exclude Postage
* buy 10 pcs discount RM5
wholesale 20 pcs RM160 only!

Postage : RM7 SM / RM11 SS

Material : Cotton Silk

Free Size

How to order? whatsapp me now +60193124270

don't forget to like our FB page Lacitudung

INSTANT SHAWL EDORA (DUA MUKA)


INSTANT SHAWL_copyright by lacitudung

INSTANT SHAWL EDORA

Price : RM20 Exclude Postage

Postage : RM7 SM / RM11 SS

Material : Moss Crepe

Free Size

How to order ? Whatsapp +60193124270

Don't forget to like our FB page Lacitudung

INSTANT SHAWL MYRA (DUA MUKA)





INSTANT SHAWL MYRA

PRICE : RM19 EXCLUDE POSTAGE

POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS

MATERIAL : CHIFFON (TAK JARANG)

FREE SIZE

HOW TO ORDER? WHATSAPP +60193124270

Don't forget to like our page lacitudung :)

SPRAY PENGERAS TUDUNG

Bismillahirahmanirahim.

Syukur alhamdulillah. tambah lagi satu produk dalam koleksi lacitudung.

OK. pernah tak korang alami masalah mcm ni, jujur ye....saya selalu alami masalah2 yg disebutkan di bawah ni :


1) awning tudung kesayangan dah kemek? simpan duit.ikat perut gara2 nak beli tudung berjenama. tp disebabkan salah jaga. awning patah. kemek. frust!!!! 


2) tudung bawal susah di bentuk? letih guna lilin utk keraskan bumbung tudung. lagi2 bila dah lambat nak pergi kerja/dating. omg!

3) kolar baju kemeja dah patah/kemek akibat basuh mesin? laki korang mesti tak kisah. tapi bg sang isteri kolar wajib keras macam letak dlm fridge!

4) baju masih berkedut walau dah iron berkali-kali? 

5) garisan seluar tak kemas/ tak tajam? iron banyak kali sampai line seluar jadi double/triple

jangan risau. tak payah risau lagi..dgn spray yg super magic ni. semua settle. tak sampai 5 minit dah selesaikan masalah dunia ni (^^o).

Opss! penggunaan satu botol ni tahan sehingga 2-3 bulan. tapi kalau 1 family guna lebih kurang 1 bulan tahan.

TESTIMONI :


mrs. iron spray_copyright by lacitudung

mrs. iron spray_copyright by lacitudung

mrs. iron spray_copyright by lacitudung




MRS. IRON (MAGIC SPRAY)

Harga : RM17 Exclude Postage

Berat : 450 ml

Nak order? whatsapp terus no. ni +60193124270 ( jangan call ye..sy super duper busy)

*harga telah diselaraskan oleh HQ bermula 1 Mei 2016.

BAJU PENGANTIN UNTUK DIJUAL

Bismillahirahmanirahim.


BAJU PENGANTIN PEREMPUAN & LELAKI (L&P)

Size : Fits M-L

Condition : 9.5/10

New/Used : Used ( 2x)

Harga Beli : RM1200 (Set Baju L&P from Indonesia)

Harga Jual : RM400 ( Boleh Nego)

Free : Korset & Veil


Baju Pengantin Perempuan & Lelaki Utk Dijual

Baju pengantin lelaki akan di upload kemudian ye.

Baju ni condition memang elok lagi. tak de rosak pape. tak de kotor pape.

memang elok sangat2.. sesuai utk majlis bersanding atau bertandang/sambut menantu.

Orang Indonesia suka kan baju sanding yang simple dan tidak terlalu sarat.

Bagi penggemar/pengumpul koleksi-koleksi baju pengantin lama. Boleh whatsapp saya di +60193124270

INSTANT SHAWL || DOUBLE LOOP DWI TONE


❗❗ ALL SOLD OUT ❗❗/ HABISSS DIJUAL

DOUBLE LOOP DWI TONE
Price : RM20 Exclude Postage
Material : Moss Crepe
Free Size (Fit to L)

Order? whatsapp no. ni ye +60193124270

Tak mau cite panjang.. setiap instant shawl keluaran LaciTudung. mesti ada keistimewaan masing2.
Sape yang tak pernah try kain dari jenis moss crepe. MESTI TRY!

nampak tak? nampak tak? senang nak muncung2 kat atas kepala tu.
tak payah pakai tudung berawning. shawl ni pun dah nampak macam ber-awning.

macam mana nak pakai? sama macam pakai double loop plain. sarung & sarung. bezanya..yg plain tu dari heavy cotton. yg ni dari jenis moss crepe

sesape nak order cecepat order. kitorang buat sket je ni.. ada 10 warna je.
.
.
.
.
.
.
dah follow instagram kitorang? sane lagi cepat korang dapat tudung2 baru.. jom follow
@lacitudung

There was an error in this gadget
 
Tasha LaciTudung Blog Design by Ipietoon