JUBAH MENYUSU










JUBAH AISYAH
RM89.00 SM
whatsapp +60193124270

Rare tau!! Kami kenalkan JUBAH 'AISYAH. Khas atas permintaan customer tersayang.
Nak jubah MATERNITY and NURSING paling selesa?? Exclusive, Elegant. Sesuai dipakai ke pejabat atau casul. Nak pakai tidur pun sangat selesa
Katanya senang bergaul dgn saudara mara ipar duai dirumah mertua, nak terus keluar jalan-jalan hingga kalau tertido sekali terus pun tak pe.

#Fabric: Milk Silk (super selesa dan sejuk, tak jarang, easy care, stretchable)
#Labuh dan menutup aurat
#Tahan lasak.. no more kaftan yang terkoyak rabak bila masuk mesin

Ciri-ciri ISTIMEWA:
- ironless
- ada poket
- ada span bahu
- ada big nursing cover inside
- untuk nursing -> selak je, no zip no button
- kain boleh memeri/ stretch dan tahan lasak



BAJU MENYUSU / NURSING BLOUSE

👇👇 CHICK BLOUSE 👇👇
HANYA RM39 SAHAJA
BLOUSE MENYUSU YANG SUPER AWESOME!!
IBU MENGANDUNG JUGA BOLEH PAKAI.
whatsapp : www.wasap.my/60193124270




👇👇 MAJESTIC BLOUSE 👇👇
Hanya RM49.00
Blouse Menyusu Selak Je.
Tak Perlu Butang. Tak Perlu Zip
whatsapp +60193124270












👇👇 INNER BREASTFEEDING 👇👇
SLEEVELESS & LONG SLEEVE
#NursingSelakJe #NoButton #NoZip
RM28.00 (sleeveless)
RM35.00 (long sleeve)

whatsapp : www.wasap.my/60193124270




INSTANT SHAWL DUA MUKA ALIYA

INSTANT SHAWL DUA MUKA
PRICE RM20
MATERIAL MOSS CREPE
FREE SIZE

how to order? whatsapp +60193124170


INSTANT SHAWL DUA MUKA ATIKA

INSTANT SHAWL ATIKA (DUA MUKA)
PRICE RM20
MATERIAL : EMBOSS LYCRA
FREE SIZE

how to order? whatsapp +60193124270


INSTANT SHAWL SILANG (ALA NEELOFA)


INSTANT SHAWL SILANG
PRICE RM20
MATERIAL : COTTON
FREE SIZE

WHATSAPP SEKARANG UTK ORDER +60193124270

INSTANT SHAWL GLITTER DUA MUKA

LAST PIECES! LAST PIECES!
NORMAL PRICE RM20!
HARGA KASI CLEAR RM17! RM17!
KAIN SEJUK. X PANAS
BERMINAT? WHATSAPP TERUS +60193124270


BAWAL PARIS

Bawal Paris by Lacitudung


Bawal Paris by Lacitudung

BAWAL PARIS *ALL SOLD OUT!!*

Price : RM10 Exclude Postage
* buy 10 pcs discount RM5
wholesale 20 pcs RM160 only!

Postage : RM7 SM / RM11 SS

Material : Cotton Silk

Free Size

How to order? whatsapp me now +60193124270

don't forget to like our FB page Lacitudung

INSTANT SHAWL EDORA (DUA MUKA)


INSTANT SHAWL_copyright by lacitudung

INSTANT SHAWL EDORA

Price : RM20 Exclude Postage

Postage : RM7 SM / RM11 SS

Material : Moss Crepe

Free Size

How to order ? Whatsapp +60193124270

Don't forget to like our FB page Lacitudung

INSTANT SHAWL MYRA (DUA MUKA)





INSTANT SHAWL MYRA

PRICE : RM19 EXCLUDE POSTAGE

POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS

MATERIAL : CHIFFON (TAK JARANG)

FREE SIZE

HOW TO ORDER? WHATSAPP +60193124270

Don't forget to like our page lacitudung :)

SPRAY PENGERAS TUDUNG

Bismillahirahmanirahim.

Syukur alhamdulillah. tambah lagi satu produk dalam koleksi lacitudung.

pernah tak korang alami masalah mcm ni, jujur ye....saya selalu alami masalah2 yg disebutkan di bawah ni :


1) awning tudung kesayangan dah kemek? simpan duit.ikat perut gara2 nak beli tudung berjenama. tp disebabkan salah jaga. awning patah. kemek. frust!!!! 


2) tudung bawal susah di bentuk? letih guna lilin utk keraskan bumbung tudung. lagi2 bila dah lambat nak pergi kerja/dating. omg!

3) kolar baju kemeja dah patah/kemek akibat basuh mesin? laki korang mesti tak kisah. tapi bg sang isteri kolar wajib keras macam letak dlm fridge!

4) baju masih berkedut walau dah iron berkali-kali? 

5) garisan seluar tak kemas/ tak tajam? iron banyak kali sampai line seluar jadi double/triple

jangan risau. tak payah risau lagi..dgn spray yg super magic ni. semua settle. tak sampai 5 minit dah selesaikan masalah dunia ni (^^o).

Opss! penggunaan satu botol ni tahan sehingga 2-3 bulan. tapi kalau 1 family guna lebih kurang 1 bulan tahan.

TESTIMONI :





mrs. iron spray_copyright by lacitudung

mrs. iron spray_copyright by lacitudung

mrs. iron spray_copyright by lacitudung




MRS. IRON (MAGIC SPRAY)

Harga : RM17 Exclude Postage

Berat : 450 ml

Nak order? whatsapp terus no. ni +60193124270 ( jangan call ye..sy super duper busy)

*harga telah diselaraskan oleh HQ bermula 1 Mei 2016.
There was an error in this gadget
 
Tasha LaciTudung Blog Design by Ipietoon